Locatie Haarlem

De initiatiefnemer van Autisme Centrum Haarlem is Annemarie Jonker.

Annemarie is als geregistreerd coach en trainer gespecialiseerd in het intensief begeleiden van mensen met Autisme en het Syndroom van Asperger
Annemarie Jonker heeft als Hogeschool docent, opleidingscoördinator en autisme-specialist deel uit gemaakt van de Hogeschool Fontys HBO Master SEN opleidingen op het gebied van speciale onderwijszorg. Hierdoor heeft zij binnen het speciaal- basis- en vervolg onderwijs een grote groep leerkrachten, onderwijsassistenten, begeleiders en schoolleiders kunnen bereiken en opleiden op het gebied van autisme in al zijn verschijningsvormen.
Daarnaast heeft ze jarenlang als maatschappelijk werker binnen Heliomare Mytylschool in Wijk aan Zee, leerlingen met autisme en gezinnen begeleid op de school zelf, in de thuissituatie, het woontrainingscentrum van Heliomare, het REA college dat zich inzet op de realisatie van arbeid.
Annemarie wil graag een effectieve bijdrage te leveren aan een positief veranderingsproces in het leven van mensen met autisme. Als moeder van een zoon met autisme begrijpt zij de wereld van mensen met autisme vaak erg goed en begrijpt als geen ander met welke uitdagingen mensen met autisme te maken hebben.
Om dit te bereiken biedt Annemarie vanuit het gedachtegoed van Effortless Coaching moderne interventie methoden om blokkades, onverwerkte emoties, angsten en belemmerende overtuigingen op te sporen en te doorbreken.

Als coach hanteert Annemarie het principe van het Co-active Coaching model. Dit betekent dat u als klant samen met de coach actief samenwerkt, op gelijkwaardige basis, met als doel de behoeften van u als klant te vervullen. Waarbij u als klant altijd de agenda bepaalt, begeleid wordt door de coach in het vinden van de eigen antwoorden en oplossingen en waarbij alle aspecten van het leven van u als klant in het traject aan de orde kunnen komen.
Meer weten over Annemarie Jonker? Kijk op haar LinkedIn pagina.

Benieuwd naar mijn werkwijze?

Uiteraard vertel ik u graag hoe ik te werk ga! Heeft u een vraag? Bel mij dan op 06 – 51380382 of ga naar werkwijze toe.

Ga naar werkwijze