Trainingen

Lekker met elkaar aan de slag. Plezier en heldere inzichten komen samen in onze trainingen en opleidingen. Er zijn vele manieren om naar de waarden van een organisatie te kijken. Wij geloven dat het visueel maken van deze waarden een mooi handvat biedt om met elkaar zicht te houden op werken in een team.

Aan het einde van de dag is er niet alleen veel inzicht ontstaan in  het team en/of het individu, maar zijn er ook mooie, toepasbare werkvormen ontstaan voor de eigen werksituatie, zoals toepassingen op actuele thema’s als: pesten op de werkvloer, trauma’s in de organisatie, grensbewaking en faalangst. Uiteraard zoeken we graag naar een passend antwoord op vragen binnen de organisatie. Zowel voor individuele trainingen als teamtrainingen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen ook een aantal praktische opleidingen.

Veel van onze trainingen zijn opgenomen in het register leraar. Hierdoor tellen onze trainingen als nascholing voor de registratie.

 

Een greep uit onze trainingen: Veel van onze training zijn op genomen in het register leraar.

Benieuwd naar mijn werkwijze?

Uiteraard vertel ik u graag hoe ik te werk ga! Heeft u een vraag? Bel mij dan op 06 – 51380382 of ga naar werkwijze toe.

Ga naar werkwijze