Teamtraining: Kernwaarden tekenen

Lekker met elkaar aan de slag. Plezier en heldere inzichten komen samen in onze teamtraining. Ons motto: alleen wanneer de individu in de organisatie kan groeien, kan de organisatie in zijn geheel groeien. Wij geloven dat het visueel maken van deze groei een mooi handvat biedt om met elkaar zicht te houden op het werken in het team. Tijdens deze teamtraining werken we samen met Irene Weerkamp, docent beeldende vorming.

Ontwikkelingsmogelijkheden visualiseren

Door ieders persoonlijke groei (of ontwikkeling) te verwerken en samen te voegen met de overige teamleden ontstaat er een groeidocument. Dat symbool staat voor de groei van het team in zijn geheel. Een zeer waardevol proces waarin beelden vertellen waar verdere ontwikkelingspunten liggen voor het gehele team. Confronteren, in een veilige sfeer/setting wordt ieder individu zich bewust van zijn/haar eigen bijdrage in het team. (De uitdaging is om dit samen te voegen en er een geheel van te maken).

Werken aan een gezamenlijk kunstwerk

Hoe brengen we de beeldtaal samen in een gezamenlijk kunstwerk? Welke werkstrategie kiezen wij als team? Wat maakt dit voor ons als team duidelijk? Hebben we een harmonieus geheel gecreëerd? Is er disbalans? Wat geeft het jou als individu voldoening bij het aanschouwen van het twee dimensionaal beeld?

Kernwoorden van de teamtraining: Teamwork, individu, creativiteit, brainstormen, observeren, analyseren, passief, uitdagend, actief, inventief en evalueren.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een dag met het team waarin passie, doel en potentie samenkomen? Neem gerust contact met ons op.